...

Zakelijke bijeenkomsten bij Zuiderzoet.

Zakelijke bijeenkomsten bij Zuiderzoet

Eenvoudig bereikbaar, een centrale ligging en een wel heel bijzondere plek. Wie zoekt naar de ultieme locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de regio van Zeewolde, Almere en Amersfoort, komt uit bij onze riante zaalruimte. Wij beschikken naast onze brasserie over de Zuiderzoetzaal die plaatsbiedt aan 200 personen. De ruimte kan gesplitst worden in twee zalen: de Zuiderzaal en de Zoetzaal. Een ideale vergaderlocatie, maar ook voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals conferenties en andere evenementen is onze zaalruimte geschikt.

VOORZIENINGEN

De modernste voorzieningen zijn aanwezig in de zalen. Van beamers tot projectieschermen, van draadloos internet tot geluid. Zowel de Zuiderzaal als de Zoetzaal is transparant; ook hier dus een prachtig uitzicht op het water. Je kunt alvast virtueel door onze zaalruimte heen lopen, om zo een sfeerimpressie van onze locatie te krijgen.

CAPACITEIT

Hieronder vind je de zalen die wij beschikbaar hebben en de betreffende capaciteiten. Brasserie Zuiderzoet is niet alleen geschikt om er heerlijk te genieten van een diner, maar wordt ook vaak verhuurd als feestlocatie of vergaderruimte. Onze grootste zaal, de Zuiderzoetzaal is met een capaciteit van 200 personen zelfs uitermate geschikt als conferentiezaal of presentatieruimte. Daarnaast is onze private serre te huur voor een intiem diner of als bijzonder vergaderlocatie. 

Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes voorzien van draadloos internet en stopcontacten.

Dien jullie aanvraag in via onderstaand formulier