...

Terras aan het water.

Terras aan het water

Volgens velen het mooiste plekje van Flevoland; ons grote terras aan het water! Zie je jezelf al zitten? Heerlijk onder de mega palmbomen, met uitzicht over de luxe boten in de Jachthaven… Je waant jezelf welhaast in een Frans havenstadje. Saint Tropez is dichterbij dan je denkt! Een vers getapt witbiertje, een goed glas rosé uit Toscane of een zomerse cocktail erbij en het plaatje is compleet. Wat wil een mens nog meer?

Zuiderzoet terras
Het terras van Brasserie Zuiderzoet biedt plek aan ruim 150 zitgasten dus plek genoeg. Daarnaast hebben we verschillende loungebanken waar je heerlijk neer kunt ploffen. Ons terras is daardoor ideaal om te lunchen, borrelen en dineren. Wil je lekker in de zon zitten? Geen probleem! Toch liever in de koele schaduw? Ook dat is mogelijk onder onze aanwezige parasols.

Onze gastvrije bedieningsbrigade zorgt er met een glimlach voor dat het jou en je gezelschap aan niets ontbreekt. Het enige wat jij nog moet doen? Genieten!

La Dolce Vita bij Brasserie Zuiderzoet
Leuk weetje: de naam ‘Zuiderzoet’ komt voort uit de voormalige Zuiderzee – inmiddels ‘zoet’ geworden – en een vleugje ‘Dolce Vita’. Letterlijk vertaald: al het goede uit het leven, zoals lekker eten, mooie dingen om je heen, omringd worden door goede mensen, een goede gezondheid en goed in je vel zitten. Dit komt goed tot uiting op ons mooie terras!