...

Bedrijfsfestival bij Zuiderzoet.

Bedrijfsfestival bij Zuiderzoet

Festivals zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Daarom wordt er ook steeds vaker gekozen voor een bedrijfsfeest in de vorm van een festival. Een uniek event met een ongedwongen sfeer! Organiseer jij dit jaar het bedrijfsfeest? Ruil het ‘gewone’ bedrijfsuitje, de bedrijfsbarbecue of het jaarlijkse bedrijfsfeest dan eens in voor een bedrijfsfestival bij Brasserie Zuiderzoet. Verras je collega’s met een feestje van een heel ander kaliber!

ORIGINEEL BEDRIJFSFEEST? KIES VOOR EEN BEDRIJFSFESTIVAL!

Een groot voordeel van een bedrijfsfestival is dat je diverse activiteiten kunt combineren. Zo is het bij Brasserie Zuiderzoet bijvoorbeeld mogelijk om naast leuke watersportactiviteiten, ook diverse enerverende teambuildingsactiviteiten te kiezen. Inspirerende workshops of sprekers volgen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Kortom, tijdens het bedrijfsfestival voeg je twee werelden samen en kunnen je collega’s zich in een feestelijke en ontspannen sfeer, ook inhoudelijk ontwikkelen. Een origineel bedrijfsfeest met een bijzondere beleving, als je het ons vraagt!

BEDRIJFSFEEST FESTIVAL BIJ BRASSERIE ZUIDERZOET

Brasserie Zuiderzoet biedt oneindig veel mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfestival. Onze bijzondere locatie, gelegen aan het Eemmeer, leent zich uitstekend voor een bedrijfsevenement in verschillende grootten. Wij bieden je een compleet pakket aan, bestaande uit verschillende festivalelementen. Denk aan catering, bediening, muziek, activiteiten en ga zo maar door! Alles in een ultieme festivalsfeer. Ons professionele team doet er alles aan jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Meerdere bedrijven gingen je al voor, lees hier een verslag van één van de bedrijfsfestivals bij Zuiderzoet.

Tip: Kies voor een ontvangst met festivalbandjes, programmaboekje en plattegrond voor de échte festivalsfeer!

BEDRIJFSFESTIVAL ORGANISEREN BIJ ZUIDERZOET

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsfestival bij Brasserie Zuiderzoet? Neem dan direct contact met ons op om je wensen te bespreken. Vul het digitale contactformulier in, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via 036 – 538 2000. We verwelkomen je graag snel bij ons in de brasserie!

Tip: Een bedrijfsfestival met een grote groep? Laat de deelnemers zich dan van te voren al inschrijven voor de desgewenste activiteiten. Wij kunnen je hierbij helpen!

Vraag jouw bedrijfsuitje aan via dit formulier