...

De referenties van Zuiderzoet.

Referenties

Een feestelijk bedrijfsuitje? Dan is onze Zuiderzoetzaal hét hoogtepunt van een spetterend bedrijfsfeest, dat bijvoorbeeld begint met een overheerlijk buffet. Maar na het eten gaat het feest natuurlijk gewoon door. Doordat de Zuiderzoetzaal is voorzien van de modernste faciliteiten, is livemuziek of een dj geen enkel probleem. Onze brigade zal jullie bovendien voorzien van de heerlijkste hapjes en drankjes. Het mooiste is dat de Zuiderzoetzaal plaats biedt aan meer dan 200 gasten, dus niemand hoeft het feest te missen. Bedrijven uit heel Nederland gingen je reeds voor, bijvoorbeeld uit AlmereUtrechtAmersfoort en Harderwijk.

ONZE VOORDELEN:

  • Unieke locatie aan het water
  • Goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid
  • Hoge capaciteit, ervaring met kleine en grote feesten
  • Catering door eigen brigade
  • Moderne zalen, geheel naar smaak aan te kleden
  • Livemuziek, dj of samenwerking met evenementenbureau is geen enkel probleem


BEDRIJFSFEEST COMBINEREN MET SPETTERENDE ACTIVITEITEN

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een bedrijfsfeest te combineren met groepsactiviteiten. Dit kunnen teambuildingsactiviteiten zijn, maar ook ongegeneerd vertier. Zo is het golvende water rondom Zuiderzoet niet alleen een lust voor het oog, er kan ook actief gebruik van worden gemaakt. Het naastgelegen Eemhof Watersportcenter biedt daartoe talloze activiteiten aan. Naast de outdoor mogelijkheden zijn er nu ook indoor bedrijfsuitjes mogelijk bij Brasserie Zuiderzoet! Informeer vrijblijvend naar de talloze mogelijkheden. Ook voor een
sfeerimpressie van onze locatie kun je alvast onze website bekijken.

Locatie bedrijfsfeest Zuiderzoetzaal | Brasserie Zuiderzoet

ZUIDERZOETZAAL

Onze Zuiderzoetzaal is van alle gemakken voorzien. Licht, geluid en aankleding zullen in overleg bepaald worden. Geschikt voor maximaal 200 gasten, eventueel op te delen in twee zalen van gelijke grootte.

Lees verder…

 

 

 

 

Locatie bedrijfsfeest | Brasserie Zuiderzoet

GROEPSACTIVITEITEN

Maak het feest compleet door jullie bedrijfsfeest te combineren met groepsactiviteiten. Wij bieden zowel indoor-, outdoor- als watersportactiviteiten aan!

Lees verder…

Dien jullie aanvraag in via onderstaand formulier