...

De menukaart van Zuiderzoet

Het menu van Brasserie Zuiderzoet
De menukaart van Brasserie Zuiderzoet is breed opgezet. Je vindt hier bijvoorbeeld bekende voorgerechten zoals carpaccio, heerlijke pasta’s, ambachtelijke Black Angus burgers, wisselende vlees & vis specials en Zuiderzoetigheden op terug. Ieder gerecht proberen wij op een eerlijke en pure wijze te bereiden en aan jou te presenteren. Zonder poespas en altijd met oog voor kwaliteit. Je ziet dit terug aan onze koks die de verschillende gerechten à la minute voor je bereiden in onze open keuken.

Reserveren? Dat kan! Reserveer direct via onze website.

Eten en drinken voor iedereen
Bij het samenstellen van onze menukaart hebben wij aan iedereen gedacht. Zo vind je vis, vlees en vegetarische gerechten terug op de kaart van Brasserie Zuiderzoet. Maar ook aan de kleine eter is gedacht, de kinderen kunnen bij ons namelijk kiezen uit diverse kindergerechten zoals pasta, poffertjes of een kinderspies.

Eten en drinken voor ieder moment
Bovendien kun je voor elke gelegenheid bij Brasserie Zuiderzoet terecht. Lunch, diner of borrel, onze menukaart heeft het allemaal. Zo kun je lunchen met een overheerlijke clubsandwich of uitsmijter, terwijl wij voor het diner diverse soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes serveren, naar gelang geserveerd met bijpassende wijnen. Ook een borrel in onze lounge of op het terras behoort tot de mogelijkheden, onze borrelkaart bestaat namelijk uit fingerfood zoals overheerlijke bitterballen, garnalenkroketjes of nacho’s met gesmolten kaas, die prima samengaan met een heerlijk biertje of wijntje. Tot slot kun je ook uitpakken met een speciaal arrangement zoals een High Tea, High Wine of High Beer, deze arrangementen zijn vanaf twee personen bij ons te reserveren.