...

Jouw universele zakelijke locatie aan het water.

Waar zakelijke events tot leven komen.

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw zakelijke evenement? Bij Brasserie Zuiderzoet bieden wij alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om vergaderingen, bedrijfsuitjes of borrels, onze moderne faciliteiten en professionele service zorgen ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Met een rustige omgeving en inspirerend uitzicht op het water, creëren wij de ideale setting voor productieve vergaderingen en ontspannen bijeenkomsten. Laat ons jouw zakelijke evenement naar een hoger niveau tillen bij Brasserie Zuiderzoet.

Zakelijk bij Zuiderzoet

Op zoek naar de perfecte locatie voor bedrijfsfeesten en zakelijke bijeenkomsten? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Onze Zuiderzoetzaal is ideaal voor een feestelijk bedrijfsuitje, compleet met een smakelijk buffet om van te genieten. Maar dat is niet alles – begin de dag met een bezoek aan jachthaven Marina De Eemhof, waar een scala aan activiteiten op je wacht.

Voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij een eenvoudig bereikbare, centraal gelegen en unieke locatie. Onze ruime zaalruimte is perfect voor congressen, vergaderingen en andere zakelijke evenementen in de regio Zeewolde, Almere en Amersfoort. Kom samen in onze Brasserie Zuiderzoet en ontdek de mogelijkheden voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst.

Bekijk onze subpagina’s voor meer info over ons zakelijke aanbod of dien direct een aanvraag in via onderstaand formulier, door te bellen naar 036 – 522 9172 of door te mailen naar [email protected].

Dien jullie aanvraag in via onderstaand formulier