...

Kom vergaderen bij Zuiderzoet.

Vergaderen bij Zuiderzoet

Op zoek naar een inspirerende, unieke locatie om te vergaderen? Dan is Brasserie Zuiderzoet door haar bijzondere ligging werkelijk een unieke plaats voor vergaderingen. Onze brasserie is namelijk gelegen aan de rand van het Eemmeer, midden in jachthaven Marina de Eemhof. Al snel zullen jij en je gasten de positieve effecten van deze rustgevende omgeving ervaren. Wij hebben meerdere ruimten beschikbaar die kunnen dienen als unieke vergaderlocaties. Onze locatie is vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur is bovendien gratis. Brasserie Zuiderzoet ligt bijvoorbeeld gunstig voor de regio’s AmersfoortUtrechtAlmere en Hilversum.

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR ONZE BIJZONDERE VERGADERLOCATIE

Wil je vergaderen in één van onze vergaderruimten? Of ontvang je graag vrijblijvend meer informatie over onze vergaderlocaties? Neem dan contact op met Brasserie Zuiderzoet middels het online contactformulier. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 036 – 522 9172. Voor een sfeerimpressie van onze vergaderruimtes kijk je hier.

 

PRIVATE SERRE ALS BIJZONDER INTIEME VERGADERLOCATIE

Maak je gebruik van de private serre van Brasserie Zuiderzoet, dan kijk je direct uit over het kabbelende water van het Eemmeer. Onze serre is ideaal om de creativiteit tijdens je vergaderingen te verhogen.Vanuit de private serre geniet je van het mooiste uitzicht op de jachthaven en het Eemmeer. De serre kan worden afgesloten van onze brasserie, waardoor er een intiemere sfeer ontstaat en je geen last hebt van afleidende geluiden. 

De serre is ruim genoeg om dienst te doen als ruimte om een workshop in te houden, gebruikt te worden als bijzondere vergaderlocatie of om een borrel in te houden. De serre kan verduisterd worden met behulp van gordijnen. Capaciteit: 14 personen.

 

ZUIDERZOETZAAL ALS RIANTE VERGADERRUIMTE

De Zuiderzoetzaal van Brasserie Zuiderzoet is perfect geschikt voor grote vergaderingen, lezingen, seminars, workshops, conferenties en presentaties. De zaal geniet een capaciteit van maximaal 150 personen. Ook is onze Zuiderzoetzaal op te delen in een tweetal gelijke vergaderruimten met elk een maximale capaciteit van 75 personen.

Lees verder…

CAPACITEIT

Hieronder vind je de zalen die wij beschikbaar hebben en de betreffende capaciteiten. Brasserie Zuiderzoet is niet alleen geschikt om er heerlijk te genieten van een diner, maar wordt ook vaak verhuurd als feestlocatie of vergaderruimte. Onze grootste zaal, de Zuiderzoetzaal is met een capaciteit van 200 personen zelfs uitermate geschikt als conferentiezaal of presentatieruimte. Daarnaast is onze private serre te huur voor een intiem diner of als bijzonder vergaderlocatie. 

Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes voorzien van draadloos internet en stopcontacten.

Dien jullie aanvraag in via onderstaand formulier