...

Watersporten bij Zuiderzoet

Kom watersporten bij Zuiderzoet

In samenwerking met Eemhof Watersport & Beachclub biedt Brasserie Zuiderzoet talloze bedrijfsuitjes waarin het thema ‘water’ centraal staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van wakeboarden, windsurfen en kanovaren in combinatie met een walking dinner of barbecue? Of een sportieve zeilmiddag die vooraf wordt gegaan door een lunch of zakelijk meeting in één van onze private serres? Al onze watersportactiviteiten worden uiteraard voorzien van professionele instructies en begeleiding.

WELKE STANDAARD PROGRAMMA’S BIEDEN WIJ AAN?

Arrangementen van 12 t/m 40 personen:

 • Zeildag
  Ontvangst, zeiltraining & zeilregatta, afsluiting
  (duur: 4 uur)
 • Zeilmiddag
  Ontvangst, zeilen, afsluiting
  (duur: 2 uur)
 • Sportdag
  Ontvangst, zeilen, wakeboarden, windsurfen, kanovaren of suppen, pauze, wisselprogramma
 • Sportmiddag
  Ontvangst, wakeboarden, windsurfen, kanovaren of suppen

Wanneer je graag met meer dan 40 deelnemers wilt watersporten, dan kunnen wij een offerte op maat samenstellen. Als vanzelfsprekend zijn voor al onze watersportactiviteiten voldoende van de benodigde materialen, zoals wetsuits en zwemvesten, aanwezig. Daarbij beschikken wij over moderne omkleed- en doucheruimten voor zowel mannen als vrouwen.

Zoals je ziet bestaan er legio mogelijkheden voor een actief watersportuitje bij Brasserie Zuiderzoet! Stel nu eenvoudig je eigen bedrijfsuitje samen! Of laat je informeren door Brasserie Zuiderzoet door het volgende contactformulier in te vullen of te bellen met 036 – 538 2000.