...

Welkom bij de brasserie aan het water.

Waar smaken tot leven komen.

Welkom bij Brasserie Zuiderzoet, waar culinaire verwennerij en gastvrijheid samenkomen in een sfeervolle omgeving. Onze brasserie staat bekend om haar uitgebreide menu met smaakvolle gerechten, bereid met verse ingrediënten en liefde voor het vak. Van verrukkelijke visgerechten tot sappige steaks en verfijnde salades, er is voor elk wat wils.

Onze bar biedt een uitgebreide selectie aan dranken, van verfrissende cocktails tot lokale bieren en heerlijke wijnen. Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Brasserie Zuiderzoet.

Brasserie aan het water

De oorspronkelijke brasserie is in Nederland bijna niet meer te vinden. Zonde, dus is het tijd voor de comeback van de brasserie. En dus is het tijd voor Zuiderzoet. Een authentieke brasserie aan het water. Een royale (wij hebben plaats voor 220 gasten) eet- en drinkgelegenheid met een al even ruim aanbod op de menukaart, waarop eerlijke kwaliteitsgerechten prijken. Klassiekers in een nieuw jasje, zoals een echte hamburger en lekkere saté, maar ook salades, pasta’s en fraaie vlees- en visgerechten met meer allure.

ETEN AAN HET WATER IN ONZE EIGENTIJDSE BRASSERIE

Onze brasserie is voor iedereen toegankelijk. Voor de liefhebber van de eenvoudige hap, maar ook voor de fijnproever die gaat voor het ware culinaire genot. Kom met of zonder kinderen. Met kleine of grote groepen. Het kan allemaal bij Zuiderzoet. De mogelijkheden zijn legio. Kom genieten van het uitzicht en het lekkere eten aan het water van het sfeervolle Eemmeer.