...

Zuiderzoet is een officiële trouwlocatie.

Officiële trouwlocatie in Flevoland

Zuiderzoet is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zeewolde en is exclusief af te huren voor jullie gezelschap. In de Zuiderzoetzaal, maar ook op het prachtige strand kan de huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. Een bijzondere plek, voor een bijzondere dag!

Ook na het officiële gedeelte hebben wij alle ingrediënten in huis voor de perfecte trouwdag. Of jullie nu de voorkeur geven aan een klein gezelschap of het groots aan willen pakken, Zuiderzoet past altijd. Onze chefs zorgen met veel passie voor het culinaire gedeelte. Na afloop van het feest kunnen jullie blijven overnachten in de luxe Waterfront Suites!

Zuiderzoet ligt op het punt waar vier provincies bij elkaar komen; Utrecht, Gelderland, Flevoland en Noord-Holland; super centraal in Nederland dus! Onze locaties in midden Nederland, met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, zijn uniek met altijd schitterend uitzicht over het water van het Eemmeer: wie wil hier niet de gedroomde bruiloft vieren?