...

Bekijk de beoordelingen van onze trouwlocatie.

Deze gelukkig getrouwde bruidsparen gingen je voor!

Een dolgelukkig en dankbaar bruidspaar aan het eind van de huwelijksdag… Daar doen we het allemaal voor. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan de reacties van bruidsparen. Hieronder een greep uit de vele beoordelingen die we in de loop der jaren hebben mogen ontvangen.

Een dolgelukkig en dankbaar bruidspaar aan het eind van de huwelijksdag… Daar doen we het allemaal voor. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan de reacties van bruidsparen. Hieronder een greep uit de vele beoordelingen die we in de loop der jaren hebben mogen ontvangen.

DANIEL EN KIWA

“Het was een geweldige dag. Mede dankzij jullie. Hartelijk dank voor jullie perfecte service.”

SANDRA EN DIMITRI

“De locatie is prachtig! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Doen alles wat je vraagt en niks is teveel. Denken mee over alles en het eten was heerlijk! Het enige puntje dat ik zou kunnen bedenken is dat de tafel tijdens het buffet iets gezelliger aangekleed had kunnen worden met wat kaarsen en dergelijk….. Verder niets anders dan lof!”

PETRA EN STEVE

“Op 14-3-2022 hebben wij onze bruiloft mogen vieren bij Brasserie Zuiderzoet. Het was een fantastische dag. Prachtige locatie, super personeel en het eten was heerlijk. Voor ons was de dag echt perfect! Ook in de voorbereiding naar de dag hebben we aldoor goed contact gehad ondanks dat ze tussendoor hebben moeten sluiten vanwege de corona-maatregelen. Absolute aanrader en dik compliment voor alle medewerkers!”

DENISE EN REMCO

“Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van onze mooie bruiloft. We hebben de dag echt als geweldig ervaren. Jullie hebben daar echt een geweldige locatie. Wij komen zeer snel nog een keer langs.”

ALEX EN LEONIE

“Bedankt voor de goede zorgen. Ondanks alles hebben jullie van de ceremonie wat moois kunnen maken en kijken wij op een mooie middag terug. Jullie zullen ons zeker terug zien in de brasserie en wellicht als het mogelijk is zullen wij het feest alsnog bij jullie vieren.”

REINIER EN CHANTAL

“Wij hebben een geweldige bruiloft gehad, met dank aan jullie mooie locatie en het fijne personeel. Hartelijk dank en tot ziens!”

KRISTA EN SJAAK

“Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie gastvrijheid, gezelligheid, het heerlijke eten en drinken, de vriendelijkheid en lach van iedereen en de bereidheid de hele dag voor ons klaar te staan. Dankzij jullie hebben wij echt een onvergetelijke en prachtige huwelijksdag gehad”

“Onze gasten hebben de dag bij jullie ook als fijn en prettig ervaren (en heerlijk gegeten en gedronken). Wat zijn jullie een warme mensen en wat voelden wij ons welkom. BEDANKT!”

CHRISTIAAN EN JEANINE

“Nogmaals dank voor de geweldige service. Mede door jullie hebben wij een fantastische dag en avond gehad!”

BERRY EN KIRSTEN

“Hartelijk bedankt voor alles! We kregen alleen maar complimenten over de locatie en het eten. Dus wij zijn dan ook meer dan tevreden hoe onze trouwdag is verlopen. Nogmaals dank hiervoor.”

THEA EN YNTZE

“We hebben onze bruiloft gevierd bij Brasserie Zuiderzoet. De ceremonie, het heerlijke eten en het fantastische feest, alles was tot in de puntjes geregeld. Erg gastvrije eigenaars en vriendelijk personeel. Het persoonlijke contact, alles was in overleg mogelijk, er werd meegedacht om onze dag zo mooi mogelijk te maken. Hele fijne ervaring!”

JACQUES ROMMES

“Gisteren bij jullie de bruiloft van Kirsten en Berry gehad. GROOT compliment voor de wijze waarop jullie en jullie team dit hebben verzorgd! Jullie locatie heeft alle faciliteiten en bevindt zich in een top omgeving. Eten en drinken was meer dan genoeg en lekker, flexibel zoals jullie je opstellen waarbij jullie er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Kirsten en Berry hebben een geweldige dag gehad. Respect voor de manier waarop jullie aan het werk zijn. Dank dank dank ! Een trotse vader!”

ESTHER EN RAYMOND

“24 augustus 2019 een dag om nooit meer te vergeten! We hebben een geweldige dag gehad vol zonneschijn, lieve vrienden en familie. De organisatie en het eten en drinken waren fantastisch! We hebben vooraf veel mailcontact gehad en er werd meegedacht en er was veel mogelijk! We kijken terug op een geweldige dag en zullen hier gauw weer wat komen eten samen. Bedankt Zuiderzoet!”

RUBEN EN SIMONE

“Wij willen jullie nogmaals extra bedanken voor jullie inzet en jullie werk! Wat was het goed geregeld en wat was het mooi! Jullie hebben aan onze dag een extra verrassing gegeven :). We hebben enorm genoten! Nogmaals hartelijk bedankt! Het was super geregeld!”

RONALD EN WENDY

“Wij hebben ons 25 jaar huwelijksjubileum bij Zuiderzoet gevierd . We zijn verliefd geworden op deze plek door de sfeer , het heerlijke eten , de geweldige omgeving en de lieve mensen die er werken ! Ook onze gasten waren onder de indruk van het heerlijke eten en de geweldige locatie . Wij als Amsterdammers hebben deze locatie voor ons feest uitgekozen omdat het alles samenbrengt waar wij van houden : Strand, scheepvaart, Frankrijk… Een aanrader!”

TINY EN AART

“We vierden ons 40 jarig huwelijk in de feestzaal van Zuiderzoet. En een feest was het! Top bediening, heerlijke hapjes en mooie zaal. Onze gasten en wij kwamen niets tekort. Als mooie afsluiter een heerlijke lunch in een van de serres. Bedankt aan allen die dit mogelijk maakten!”

SASCHA EN WIJNAND

“Vanaf het eerste gesprek tot en met na het trouwen is het supergoed geregeld! Wij hebben een geweldige dag en een superfeest gehad. Alles is goed geregeld. De mensen zijn erg vriendelijk en staan voor alles open. Het contact is fijn, warm en goed! Ik raad het alle bruidsparen aan om hier hun trouwdag te vieren!”

KEES EN LILIAN

“Allereerst willen we jullie graag heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen afgelopen vrijdag tijdens onze grote dag en de volgende ochtend tijdens het ontbijt. Zowel wij, als onze gasten hebben een topdag en -avond gehad, hebben overheerlijk gegeten en zijn erg blij dat we jullie adviezen hebben opgevolgd. Bedankt!”

TIM EN SCARLETT

“Onze bruiloft was net een film. Zo onwerkelijk mooi en relaxt. De mensen van Zuiderzoet houden rekening met je en luisteren naar je wensen.”

PATRICK EN DEBBIE

“We zijn net terug van onze huwelijksreis Italië en willen jullie bedanken voor alle goede zorgen voor onze bruiloft. Het was fantastisch om bij jullie onze bruiloft te vieren op 18 mei 2018!
Voorafgaand aan de bruiloft vonden wij de communicatie erg fijn; altijd, snel en alles beantwoordt. Super!
Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld; de ceremonie, borrel, hapjes, drankjes, diner en als afsluiting het feest! Op de dag zelf ook alles in goed overleg, erg fijn. En wat was iedereen van het team vriendelijk, top! Wij hebben genoten en zoals wij om ons heen hebben gehoord, de gasten ook! De locatie vonden zij ook TOP!”

PATTY EN ELROY

“Wij hebben bij Zuiderzoet ons trouwfeest gehad. Uitstekende service, bediening en eten. Niets dan lof voor Zuiderzoet!”

WENDY EN AART JAN

“Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige dag die wij bij jullie mochten vieren. Jullie vriendelijkheid en gastvrijheid hebben onze dag tot een groot succes gemaakt waar we nog lang van mogen genieten en op kunnen terug kijken. Mensen raakten niet uitgesproken over het heerlijke eten. Ze hadden bij buffet een andere voorstelling en dit overtrof hun verwachting. Ook waren ze vol lof over de feestzaal. Ondanks dat het de warmste dag van het jaar was, werd er toch nog lekker gedanst. Wij komen zeker nog een keer langs.”

CARLO EN JOLANDA DEN BOESTERD

“Lieve mensen, wij willen jullie onwijs bedanken voor deze geweldige dag! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Iedereen heeft genoten en super dat er hier en daar wat aanpassingen gedaan zijn voor ons wat betreft het eten e.d. Nogmaals bedankt en niets dan goede aanbevelingen voor jullie!”

JESPER EN MARIN

“Wij hebben ontzettend genoten van jullie locatie, alles was tot in de puntjes geregeld! Het personeel was fantastisch, het eten was geweldig, alles wat opgezet moest worden zag er schitterend uit. We kunnen eigenlijk niet zo goed onder woorden brengen hoe mooi we alles vonden. Hartstikke bedankt voor jullie inzet (en dat van het personeel), het was allemaal ongelooflijk fantastisch!”

GILIAN EN OMAR

“Locatie is geweldig! Ligt heel centraal en onze gasten hadden het idee dat ze ergens in het buitenland waren. Het prettige aan de locatie is dat we de ceremonie, receptie, diner en feest op 1 locatie hebben gevierd. Als ik nog eens zou mogen trouwen (natuurlijk met dezelfde man) zou ik zeker voor Zuiderzoet kiezen!”

MARTIN EN FLOOR

“De eerste ontmoetingen qua voorbereiding met Paul waren erg fijn. Hij gaf duidelijk aan hoe vrij hij ons zou laten over de invulling van de dag. Verder gaf hij prima aan wat Zuiderzoet zelf allemaal zou kunnen en welk prijskaartje hier aan zou hangen voor ons. Al met al heeft dit geleid tot een onvergetelijke dag waar wij nog vaak op terug kijken. Echt super! Jullie mogen trots zijn op de locatie en het gehele team!”

EDWIN EN HENRIËT

“Fijne locatie, goed overleg, heerlijk eten, alles is gegaan zoals we hadden gehoopt. Alles is super geregeld tot in de puntjes, we hebben nergens naar om hoeven kijken. Echt alles was hoe wij het hadden aangegeven. Het personeel en de mensen eromheen zijn super enthousiast en vriendelijk. Ze geven je echt de dag van je leven. Wij kunnen zo nog wel even doorgaan want we hebben die dag echt kunnen genieten. Het is echt een top locatie met top mensen!!!”

IEMKE EN NICK

“Super romantische locatie! En zeker sfeervol. Er hoeft eigenlijk weinig aan gedaan te worden, dan ziet het er al gezellig uit! Ook fijn dat er veel mogelijk was. Bijvoorbeeld kerk in Zuiderzoet en feest in de Beachclub. Leuk omdat te combineren.”

EVELIENE EN JURRIAN

“Een echte aanrader voor een leuk en gezellig feestje. Heerlijk eten en leuk personeel zorgde ook voor een super feest. Mensen hebben het er nog steeds over hoe leuk alles was op jullie locatie.”

JOHAN EN MARLOES

“Een super locatie met super mensen! Alles top geregeld en verzorgd en ruim voldoende eten en drinken!!

EVA EN SASKIA

“We zijn uiterst tevreden met onze keuze voor de locatie. Het was alles wat we ervan verwacht hadden en meer. Men was zeer vriendelijk en behulpzaam, zowel vooraf als tijdens onze grote dag!”

JAN-WILLEM EN MICHELLE

“Bij mooi weer kan je buiten op het strand trouwen, net of je in het buitenland bent. Top locatie en goede bediening, een mooie tent om een feest te bouwen.”

MONIQUE ARTS

“Moderne uitstraling en gezellige sfeer, er is veel mogelijk. Aan het water, leuke route erheen, lekker eten, mooie trouw- en feestzaal. Kleine kinderen begeleiden ze tijdens het eten met zelf pizza’s maken. Wij hebben een topdag gehad met een top trouwlocatie! Wij zouden er zo weer willen trouwen!”

HENK-WIM EN ROOS

“Bijzonder fijn meegedacht in offerte traject, puur adviserend en nooit verkopend of opdringerig. Prettig contact, vanaf het eerste begin tot na de grote dag. Alle wensen waren bespreekbaar en ook realiseerbaar. Zeer flexibel. Ook van de gasten nooit minpunten of iets dergelijks gehoord, ze waren allemaal vol lof. Op de dag zelf ook goed betrokken, op de achtergrond maar toch prettig aanwezig en beschikbaar. Leuk dat er op 1 locatie verschillende ruimtes en mogelijkheden zijn, met verschillende sferen. De brasserie is echt anders dan de Beachclub en leuk te combineren. Hoewel de totaalprijs best flink was, was het absoluut niet duur. Zeker ook in vergelijking met andere locaties. We hebben op niets bezuinigd maar desondanks was het betaalbaar. We hebben tevreden de factuur voldaan! Wij hebben er de dag van ons leven gehad, waaraan Paul, zijn vrouw en het hele team van Zuiderzoet een flinke bijdrage aan heeft geleverd. Aanrader!”

EVERT ROP

“Ideale ligging voor ons i.v.m. familie uit verschillende uithoeken van Nederland. Op elke mail en aanpassing werd direct gereageerd. Erg vriendelijk personeel, zelfs onze taart mocht bij ze in de vriezer om hem na het weekend pas op te halen. Goede begeleiding in ideeën. Wij zouden het niet anders hebben gedaan.”

ADRI EN ANITA

“Er was een optimale afstemming tussen onze wensen en de mogelijkheden van Zuiderzoet. Het was heel persoonlijk. Het werd een plechtig en informeel samenzijn van hoge kwaliteit.”

SUZANNE EN TIJMEN

“Een echte aanrader! Te gekke locatie zo aan het water. Je krijgt een relaxt strandgevoel zodra je binnen stapt. Alles word tot in de puntjes goed geregeld door Zuiderzoet! Top bediening en eten. Wij hebben hier echt onze droom bruiloft gehad!”

MONIQUE EN REMCO

“Wij hebben zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de dag zelf alles als heel erg prettig ervaren. Paul en het personeel dacht met ons mee en kwamen met ideeën. Daarnaast was alles tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het weer moest er geschakeld worden, ook daarin dacht iedereen vanuit Zuiderzoet met de ceremoniemeesters mee. Het diner, de feestzaal, de bediening en de hapjes, alles was zó goed verzorgd.”

ROBERT EN TESSA

“De ligging van de locatie, het eten en de goede service maakt dit de ultieme trouwlocatie!”

MARLEEN EN RICUS

“Wij hebben een paar dagen van tevoren moeten beslissen om niet op het strand te trouwen i.v.m. een slechte weersvoorspelling. Dit hebben wij doorgegeven en alles werd geregeld om de bruiloft alsnog binnen te doen. Dit pakte, ondanks dat het last minute was, goed uit. Het contact was goed, we konden altijd mailen of bellen. De service op de dag was erg goed, overal werd aan gedacht. Het eten was erg lekker, alle gasten hebben ervan genoten. Wij zijn zeer tevreden over Brasserie Zuiderzoet. We kunnen het aan iedereen aanbevelen. Alles wordt goed geregeld en je hebt een zorgeloze trouwdag.”

DAVID EN GERJANNE

“Erg mooi ingerichte locatie (Beachclub) en vriendelijk, deskundig en meedenkend personeel. Er is voldoende ruimte voor de gasten. Er zijn goede faciliteiten en het eten (BBQ buffet) was heerlijk! Deze locatie is aanbevelingswaardig. Het algemene cijfer dat wij geven is een 9. Wij bevelen deze locatie en bediening ten zeerste aan. Alles gaat in overleg, prettig ontvangst, ongekende mogelijkheden en prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wij hebben een ontspannen dag ervaren, waarbij het personeel zorgde voor iedereen. Bedankt voor deze heerlijke dag.”

JEROEN MUNNIK

“We hebben echt genoten! Een dag om nooit te vergeten, mede door de geweldige service. Het heerlijke eten maakt het tot een 10!!”

RIKKERT EN AMANDA

“Super mooie locatie. Sfeer, eten en service, alles klopte!”

MARIELLE EN DENNIS

“Super locatie aan het water!”

JONI VAN DEN ENDEN

“Zowel de gesprekken vooraf als de service op de dag zelf hebben wij als uitstekend ervaren. Uit het oog sprongen jullie flexibiliteit, gedrevenheid en relaxte benadering. Professioneel en toch persoonlijk.”

KEES EN ERNA

“We konden alles zonder zorgen aan jullie overlaten, het was allemaal dik in orde. Wij hebben een hele gezellige, romantische dag gehad, waarin we onbezorgd konden genieten. Alles was van te voren goed besproken en werd volgens plan op de dag zelf uitgevoerd. Een heerlijke dag op een hele fijne locatie!”

DAPHNE EN THIJS

“We zijn zeer tevreden over de locatie en als we ooit nog een feest gaan geven dan doen we het zeker bij jullie! Jullie zijn toppers!”

BRENDA KOMPIER

“Zowel in het voortraject als op de dag zelf waren de medewerkers erg behulpzaam en professioneel. Aan iedereen aan te raden die een relaxte dag wil en waar alles goed is verzorgd.”

LEONIE OUDSHOORN

“Beste Paul, hierbij willen wij jou, je vrouw en zoon en alle andere collega’s hartelijk bedanken voor het verzorgen van een geweldige avond op onze huwelijksdag 18 september 2015. Alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd! Het diner, de zaal, de bediening en de hapjes, allemaal helemaal top! Iedereen heeft ervan genoten en we hebben alleen maar positieve reacties gehoord over jullie locatie. Wij hebben mede door jullie een geweldige dag gehad die we niet snel meer zullen vergeten!”

MARIELLE BERCULO

“Super dag gehad!! Alles kon die dag voor ons. Hadden heerlijk weer dus lekker aan het water gezeten.. Top locatie als je een strand bruiloft wilt…”

MARINA EN JOHAN BOS

“Echt een super feest! Nog beter dan we ooit hadden kunnen dromen! Paul en het team ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!”

EVA EN SASKIA

“Ons bruiloftsfeest vond plaats in de Beachclub, een prachtige locatie! We zijn vanaf het begin vriendelijk te woord gestaan en kregen vlot antwoord op (al) onze vragen. Op de dag zelf was alles goed verzorgd, heerlijk gegeten en het ontzettend vriendelijke barpersoneel maakte het geheel af.”

SANDRA EN TIM HOL-MEIJER

“We willen jullie allemaal enorm bedanken voor een onvergetelijke dag! Jullie hebben het perfect verzorgd. Alles kon en niets was te gek! Dank jullie wel. Ook de gasten vonden het een super locatie. Het eten was echt heerlijk en alles zo goed verzorgd. We hebben echt genoten! Ook onze kinderen die een heerlijke pizza hebben gemaakt. We gaan jullie zeker bij iedereen aanbevelen! Tot snel weer een keer!”

M. STOK

“Fantastische locatie met een uitstekende service voor een prima prijs! Niets is teveel, alles is mogelijk! Zuiderzoet heeft een heerlijk ontbijt georganiseerd na de overnachting bij Centerparcs.”

BRENDA CYRUS

“Er werd goed meegedacht met ons in de voorbereiding. Men was relaxt op de dag zelf, maar regelden wel alles perfect. Erg vriendelijke mensen die met passie en kwaliteit te werk gaan. Een echte aanrader!”

DAPHNE EN JAN

“Echt een super feest! Nog beter dan we ooit hadden kunnen dromen! Paul en het team ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!”