...

Hoe we jullie bruiloft onvergetelijk maken.

Hoe we werken

Leuk dat jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie veel moeten regelen, waaronder een unieke locatie waar jullie deze onvergetelijke dag willen vieren. Zuiderzoet biedt vele mogelijkheden. Het voltrekken van het huwelijk, het vieren van een uniek trouwfeest, maar ook een receptie en het diner, het kan allemaal bij ons!

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij ons staat het bruidspaar altijd centraal en wij vinden het daarom van belang dat we uitgebreid kennis maken tijdens het eerste gesprek. We bespreken jullie wensen, informeren jullie uitgebreid, denken creatief met jullie mee en geven jullie met veel plezier een rondleiding op onze prachtige locatie. Ook in het traject naar de grote dag toe houden we graag regelmatig contact om alles tot in de kleinste details te regelen!

FLEXIBEL

Bij Zuiderzoet weten we dat feestvieren een vak is. Locatie, faciliteiten, bediening, entertainment en beleving; ons team van professionele sfeermakers weet hoe je ervoor zorgt dat de verschillende onderdelen van een feest perfect op elkaar afgestemd zijn. We staan bekend om onze flexibiliteit, creativiteit en het feit dat bij ons alles op 1 locatie kan plaatsvinden.

KWALITEIT

Bij Zuiderzoet zijn we graag bezig met de optimale culinaire invulling en gaan we mee met de nieuwe eettrends, zonder de klassiekers uit het oog te verliezen. Zo werken we veel met eerlijke, seizoensgebonden producten. Gezond, licht en smaakvol! De persoonlijke aandacht, service en flexibiliteit van Zuiderzoet zie je terug in onze keuken en proef je!

Zo organiseren we samen een dag waar jullie gelukkig van worden. Jullie kunnen de bruiloft vol vertrouwen tegemoet zien!