...

Bedrijfsbarbecue bij Zuiderzoet.

Bedrijfsbarbecue bij Zuiderzoet

Gun jij je collega’s rust na een drukke werkperiode? Dan is een barbecue écht een aanrader! Brasserie Zuiderzoet biedt naast actieve bedrijfsuitjes ook bedrijfsbarbecues aan. Met een compleet assortiment aan eten en drinken heb je een onbezorgd uitje waarbij je alle werkdruk even kunt vergeten. De barbecue kan aan verschillende grootten van groepen worden aangepast en is zowel buiten als binnen mogelijk. Daarnaast kun je het combineren met een actief bedrijfsuitje. Verwen je team met een lekker diner nadat zij zich hebben ingespannen tijdens een actief bedrijfsuitje.

ZOMERS BARBECUEËN

Na vele uren op kantoor, komt een buitenbarbecue vaak als een verademing. Vooral als het lekker weer is. Bij Zuiderzoet bieden we je een mooie plek in de zon. Onze professionele brigade van bar- en keukenpersoneel zorgt ervoor dat de barbecue tot in de puntjes voorbereid is. Leer je collega’s op een andere manier kennen, terwijl je geniet van een mals stuk vlees en een heerlijke zachte wijn.

BINNEN BARBECUEËN? DAT KAN!

Maar barbecueën hoeft bij ons niet altijd buiten. Zuiderzoet heeft namelijk een uniek kooktheater tot haar beschikking. Dit maakt het mogelijk om ook gewoon binnen te barbecueën. Een bedrijfsbarbecue in de winter is dan ook geen probleem. Wij staan heel het jaar voor je klaar om in al je wensen te voorzien. Er is een divers aanbod aan grill- en drankassortimenten. Zijn jij en je collega’s helemaal weg van de blackangus burger? Kies dan voor het grillassortiment Zuiderzoet. Of hebben jullie toch een voorkeur voor de Italiaanse keuken? Ook dit grillassortiment behoort tot één van de keuzes.

BARBECUEËN MET JOUW TEAM

Brasserie Zuiderzoet is de perfecte locatie voor het houden van barbecues voor grote groepen. De locatie ligt centraal in een omgeving waar je volledig tot rust kan komen. Wil je een barbecue voor jouw team organiseren? Of wil je meer informatie? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via het telefoonnummer 036 – 5229172. Wij zullen al je vragen beantwoorden en je verzekeren van een onvergetelijke dag met je collega’s.

Vraag jouw bedrijfsuitje aan via dit formulier