...

Welkom bij jouw trouwlocatie aan het water.

bruiloft-zuiderzoet

Waar bruiloften tot leven komen.

Jij zoekt een magische plek voor jullie speciale dag, en Brasserie Zuiderzoet biedt precies dat. Gelegen aan het prachtige water, is onze brasserie de perfecte setting voor jullie bruiloft. Met een idyllisch uitzicht en een warme ambiance bieden wij alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag.

Van intieme ceremonies tot bruisende recepties, wij verzorgen elk detail zodat jij je kunt focussen op het vieren van de liefde. Laat ons jullie droombruiloft werkelijkheid maken bij Brasserie Zuiderzoet.

Jullie bruiloft bij brasserie Zuiderzoet

Een bruiloft verdient een bijzondere feestlocatie. Sterker nog: een unieke feestlocatie. Vier je huwelijksfeest daarom in onze Zuiderzoetzaal, die omringd wordt door het water van het Eemmeer, een boulevard, strand en de fraaie boten in jachthaven Marina De Eemhof. Zie jij jezelf al aan komen varen op een bootje? En feestelijk onthaald worden op het strand, om de bezegelde liefde vervolgens op spetterende wijze te vieren? Net een sprookje, maar dan echt…

Stap dat werkelijke sprookje binnen! Wij helpen graag mee jullie bruiloft te laten sprankelen. Voor zowel de culinaire als de feestelijke invullingen zijn er diverse mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Of stel de vraag over jullie bruiloft via dit formulier