...

Zuiderzoet opnieuw geopend

Zuiderzoet in een nieuw jasje

Deel dit bericht

Het thema van de huidige locatie is de ‘Dans tussen Water en Land’. Hiermee wordt de schoonheid benadrukt van de omgeving waar Zuiderzoet zich begeeft. Het geniet namenlijk van een schitterend uitzicht over het water van het Eemmeer in de haven waaraan het terras grenst.

De nieuwe locatie heeft een aantal kernpunten hoog in het vaandel staan om dit thema te kunnen naleven. Zo is er veelvoudig gebruik gemaakt van gerecycled materiaal tijdens de verbouwing. Het hergebuikte steigerhout is het verbindingsstuk waar de inspiratie van land en zee samenkomen.

Dit thema houdt niet op bij de verbouwing van de locatie, maar vloeit ook voort in de menukaart van de brasserie in Zeewolde. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende lokale producten uit de regio, die de dans voortzetten in de gerechten. Een deel van deze streekproducten is te vinden in de ‘Shop’ die in de brasserie gebouwd is. Hier zijn producten zoals lokale wijnen en andere lekkernijen te vinden, onder andere voor gasten van het park de Eemhof.

Het is vanaf nu dan ook weer mogelijk om volop te genieten van de locatie. Je kan direct reserveren voor een plaatsje in onze brasserie of ons prachtige terras. Ook bieden wij de optie om op onze locatie jouw bedrijfsfeest/bedrijfsuitje te houden voor een grote groep. Hiernaast hebben wij zelfs de optie om in deze prachtige omgeving jouw bruiloft te verzorgen. Voor vragen over een bedrijfsuitje of vragen over een bruiloft op maat, kan je contact met ons opnemen!

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: