...

Zuiderzoet een officiële trouwlocatie

Trouwen met de voeten in het zand: Zuiderzoet nu ook een officiële trouwlocatie!

Deel dit bericht

Afgelopen donderdag 11 april was de officiële opening van de vernieuwde Brasserie en Trouwlocatie Zuiderzoet. Bij de opening was niet alleen de pers aanwezig, maar ook de burgemeester van Zeewolde Gerrit Jan Gorter. Hij heeft samen met General Manager van Centerparcs de Eemhof Rik Goedkoop een overeenkomst getekend waarna Brasserie Zuiderzoet nu ook een officiële trouwlocatie is!

Om als een officiële trouwlocatie te mogen fungeren dien je aan een aantal verschillende eisen te voldoen. We mogen dan ook met trots mededelen dat dit allemaal gelukt is, en dat we jullie vanaf nu kunnen verwelkomen voor de perfecte bruiloft! Als officiële trouwlocatie is het bij Zuiderzoet zondermeer mogelijk om elkaar het jawoord te geven in een van onze sfeervolle zalen. Onze grootste zaal heeft zelfs een capaciteit van maar liefst 200 gasten in feestopstelling, maar daarnaast is het ook mogelijk met de voeten in het zand te trouwen op ons privé-strand. De brigade van Zuiderzoet is professioneel en ervaren, wat ervoor zal zorgen dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken op jullie trouwdag. Onze locatie is uitstekend te bereiken en heeft voldoende gratis parkeerplekken, een aantal sfeervolle zalen en uiteraard een unieke locatie.

Wij hopen vooruit te kijken naar een hoop bruiloften waar wij met ons team alles van a tot z met je hebben kunnen verzorgen en waar alles tot in de puntjes is geregeld. Daar staan wij dan ook voor als team. Willen jullie weten of wij beschikbaarheid hebben op de door jullie beoogde dag? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Daarnaast is het ook mogelijk om onze gratis digitale trouwbrochure aan te vragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk worden besproken. Benieuwd geworden naar onze locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de beste manier om de sfeer te proeven en om alvast te genieten van de voorpret die bij jullie aanstaande huwelijk hoort.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: