...

Bedrijfsuitje Almere

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Almere

Voor de leukste bedrijfsuitjes in Almere, kun je terecht bij Zuiderzoet, gevestigd aan het prachtige Eemmeer en onderdeel van Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Door onze unieke ligging bieden wij originele groepsactiviteiten die zowel binnen- als buiten kunnen worden uitgevoerd. Je bent dus het gehele jaar welkom bij ons. Kies uit teambuilding activiteiten die het teamverband versterken of voor een activiteit met een hoge funfactor!

Indoor bedrijfsuitje Almere

In de koude maanden of bij slecht weer heb je de keuze uit diverse indoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een te gekke Pubquiz waarbij de teams onder het genot van een hapje en een drankje tegen elkaar strijden. Maar ook een Escape room, bowlen of laserbattle is mogelijk. Liever iets totaal anders, dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we diverse activiteiten aanbieden. Uiteraard kun je rondom de feestdagen ook bij ons terecht. Vier met jouw team Kerst bij Zuiderzoet. Samen gezellig borrelen en aansluitend een mooi diner en afsluiten met een spetterende feestavond.

Zomerse activiteiten Almere

Tijdens de zomerdagen is het natuurlijk het leukste om te kiezen voor een activiteit in de buitenlucht. Trek je team achter het bureau vandaan en ga het water op. Op onze locatie, gelegen aan het prachtige Eemmeer, kun je verschillende watersporten beoefenen! Naast de verschillende activiteiten die op het water worden uitgevoerd, bieden we meerdere actieve buitenactiviteiten. Samen de high adventure trotseren in de bomen, op Adventure Challange in teams over De Eemhof of samen een potje mini golfen? Dit kan allemaal en nog veel meer. Neem voor meer suggesties zeker contact met ons op. 

Bedrijfsuitje Almere zelf samenstellen

Ieder bedrijfsuitje kan geheel naar wens worden samengesteld. Naast het kiezen van een (of meerdere) activiteit(en), kun je de dag afsluiten met een heerlijk diner of een spetterend feest in een van onze feestzalen. Op onze website vind je meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden, maar voor specifieke vragen of wensen kun je uiteraard ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen! Het team van  Zuiderzoet doet er alles aan er een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken. We vullen het uitje geheel naar wens voor jullie in. Contact opnemen kan via het contactformulier of via het telefoonnummer 036-9221792.

 

Vraag jouw bedrijfsuitje aan via dit formulier