...

Vergaderlocatie Utrecht

Bijzondere vergaderlocaties in regio Utrecht

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de centraal gelegen provincie Utrecht? Zuiderzoet biedt meer dan een standaard vergaderzaal! Onze vergaderruimtes zijn gelegen bij Center Parcs De Eemhof. In de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde, vergader je met uitzicht op het Eemmeer en waan je je in een Frans havenstadje. Onze ruimtes lopen uiteen van onze grootste vergaderruimte voor meer dan 150 personen tot kleinere vergaderopties voor 12 personen. Of het nu een meerdaags congres is of een avondvergadering met diner, bij Zuiderzoet is alles mogelijk. Veel organisaties uit de regio Utrecht gingen je al voor. 

MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES IN REGIO UTRECHT

Zuiderzoet organiseert regelmatig vergaderingen voor bedrijven uit de buurt van Utrecht. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen en ons team verzorgt professionele catering. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Dankzij onze ligging aan het Eemmeer kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook vergaderingen combineren met activiteiten op en rond het water. Wat dacht je van een vergadering met aansluitend een vaartocht? Zuiderzoet maakt het mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Een halve dag verzorgen met onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen? Ook een uitgebreide lunch en zelfs een luxe driegangendiner met uitzicht op het Eemmeer is mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw vergadering.

Zoek je een vergaderlocatie in de regio Utrecht? Reserveer dan bij Zuiderzoet via ons contactformulier op de website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: