...

Vergaderlocatie Soest

Unieke vergaderlocaties in de omgeving van Soest

Zoek je een vergaderlocatie nabij Soest die iets extra’s biedt? Dan maak je met Zuiderzoet de goede keuze. Vergader in een van onze unieke zalen die onderdeel zijn van Center Parcs De Eemhof met uitzicht op het Eemmeer. Jij  en je gasten kunnen hier genieten van de jachthaven van Zeewolde, die je een Mediterraanse impressie geeft. Onze vergaderzalen variëren van onze grootste vergaderruimte voor meer dan 150 personen tot vergaderruimtes vanaf 12 personen. Of het nu een meerdaags congres is of een avondvergadering met diner, bij Zuiderzoet kan het allemaal. Veel organisaties uit omgeving Soest gingen je al voor. 

VEELZIJDIGE VERGADERRUIMTES NABIJ SOEST 

Bij Zuiderzoet organiseren we regelmatig vergaderingen voor bedrijven uit SOEST. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen en ons team zorgt voor professionele catering. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Dankzij onze ligging aan het Eemmeer kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook vergaderingen combineren met activiteiten op en rond het water. Wat dacht je van een vergadering gevolgd door een middag varen in een sloep? Zuiderzoet maakt het mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je zorgeloos vergaderen met diverse arrangementen om jouw ochtend, middag en/of avond helemaal naar wens te verzorgen. Of je nu gaat voor een uitgebreide lunch of een arrangement met onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen, alles is mogelijk. Zelfs een driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer kan worden verzorgd om jouw vergadering spectaculair af te sluiten. Laat ons weten wat je wensen zijn; we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw vergadering. 

Wil je een vergaderlocatie boeken in de buurt van Soest? Neem dan contact op met Zuiderzoet via het contactformulier op onze website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: