...

Vergaderlocatie Nijkerk

Bijzondere vergaderlocaties op maar 20 min. van Nijkerk

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Nijkerk en zoek je bovendien een locatie die van alle gemakken is voorzien, maar net iets meer kan bieden dan een traditionele vergaderzaal? Dan ben je bij Zuiderzoet op het juiste adres. Hier ben je van harte welkom om in een van onze bijzondere zalen met uitzicht op het water van het Eemmeer te komen vergaderen. Wij zijn gevestigd op aan het prachtige Eemmeer en onderdeel van Center Parcs De Eemhof, de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde. Hier bevinden jij en je gasten zich in een waar Frans havenstadje.

Onze zalen zijn ruim opgezet, waarbij de kleinste vergaderzalen ruimte bieden tot 12 personen en onze grootste vergaderruimte geschikt is voor meer dan 150 personen. Van meerdaags mini-congres tot avondvergadering met aansluitend diner, bij Zuiderzoet is het allemaal mogelijk. Vele organisaties uit Nijkerk en omgeving zijn je inmiddels voorgegaan.

MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES IN DE BUURT VAN NIJKERK

Bij Zuiderzoet faciliteren we regelmatig vergaderingen voor organisaties uit Nijkerk. Onze inspirerende vergaderzalen zijn naar wens te voorzien van audiovisuele middelen die tijdens de vergadering gebruikt kunnen worden en onze brigade kan jullie van professionele catering voorzien. De vergaderruimtes kunnen bovendien naar wens ingericht worden. Door onze unieke ligging aan het water van het Eemmeer, profiteer je niet alleen van een adembenemend uitzicht, maar is het bovendien mogelijk om de vergadering te combineren met diverse activiteiten op en om het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadering met aansluitend een middag varen in een sloep? Bij Zuiderzoet maken we het graag mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN:

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je zorgeloos vergaderen met een scala aan arrangementen om uit te kiezen. Opties variëren van een halve dag, waarbij je en je gezelschap onbeperkt kunnen genieten van koffie, thee, water en lekkernijen. Voor de lunch bieden we verschillende mogelijkheden aan, van een uitgebreide selectie. En als afsluiting van de vergadering is een driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer geen enkel probleem. Laat ons weten wat je wensen zijn; we staan klaar om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw vergadering te bespreken. Neem gerust contact met ons op.

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in de buurt van Nijkerk? Dan kun je om een reservering te plaatsen contact opnemen met Zuiderzoet middels het contactformulier op onze website, of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: