...

Vergaderlocatie Midden Nederland

Bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland

Zoek je een centraal gelegen vergaderlocatie, die niet alleen van alle gemakken is voorzien maar ook iets extra’s biedt ten opzichte van een standaard vergaderzaal? Dan ben je bij Zuiderzoet aan het juiste adres. Hier kun je terecht in een van onze bijzondere zalen met uitzicht op het water van het Eemmeer, die onderdeel zijn van Center Parcs De Eemhof. Gelegen bij het Mediterraan geïnspireerd jachthaventje van Zeewolde zijn ruime en flexibele vergaderruimten beschikbaar. De kleinste vergaderruimten bieden plaats aan maximaal 12 personen, terwijl onze grootste zaal geschikt is voor bijeenkomsten van meer dan 150 personen. Of het nu gaat om een meerdaags mini-congres of een avondvergadering met diner, bij Zuiderzoet kan het allemaal. Vele organisaties rond Midden-Nederland zijn je al voorgegaan. 

VEELZIJDIGE VERGADERRUIMTEN IN MIDDEN-NEDERLAND 

Bij Zuiderzoet organiseren we regelmatig vergaderingen voor bedrijven in Zeewolde en omstreken. Onze inspirerende vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen en ons team zorgt voor professionele catering. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Dankzij onze unieke ligging aan het Eemmeer kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook vergaderen combineren met activiteiten op en rond het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadering gevolgd door een middag varen in een sloep? Bij Zuiderzoet maken we het mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je zorgeloos vergaderen met de keuze uit diverse arrangementen. Of je nu een halve dag boekt, waarbij je kunt genieten van onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen, of kiest voor een uitgebreide lunch. Als afsluiting van je vergadering is een driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer gemakkelijk geregeld. Laat ons weten wat je wensen zijn; we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw vergadering. Neem gerust contact met ons op. Wil je een vergaderlocatie boeken in Midden-Nederland? Neem dan contact op met Zuiderzoet via het contactformulier op onze website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: