...

Vergaderlocatie Harderwijk

Bijzondere vergaderlocaties nog geen half uurtje rijden vanaf Harderwijk

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie dicht bij Harderwijk, die net wat meer biedt dan een standaard vergaderzaal? Bij Zuiderzoet ben je aan het juiste adres. Onze vergaderzalen bieden een prachtig uitzicht op het Eemmeer. Gelegen bij Center Parcs De Eemhof, in de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde, voelt het als een Frans havenstadje. Onze vergaderzalen variëren van ruimtes voor 12 personen tot onze grootste vergaderzaal voor meer dan 150 personen. Of het nu een meerdaags congres is of een avondvergadering met diner, bij Zuiderzoet is alles mogelijk. Vele organisaties uit Harderwijk en omgeving gingen je al voor. 

MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES BIJ HARDERWIJK 

Zuiderzoet organiseert vaak vergaderingen voor bedrijven uit Harderwijk en omstreken. Onze zalen hebben audiovisuele middelen voor u beschikbaar en de catering wordt door ons team verzorgd. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Dankzij onze ligging aan het Eemmeer kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook vergaderingen combineren met activiteiten op en rond het water. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering gevolgd door een vaartocht. Zuiderzoet regelt het voor u!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Van een halve dag met onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen tot uitgebreide lunchopties. Zelfs een spectaculair driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer is zo geregeld. Neem contact op en laat ons weten wat je wensen zijn; wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw vergadering.Zoek je een vergaderlocatie in de buurt van Harderwijk? Reserveer dan bij Zuiderzoet via ons contactformulier op de website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: