...

Vergaderlocatie Flevoland

Bijzondere vergaderlocaties in de provincie Flevoland

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de provincie Flevoland en zoek je bovendien een locatie die van alle gemakken is voorzien, maar net iets meer kan bieden dan een traditionele vergaderzaal? Dan ben je bij Zuiderzoet op het juiste adres. Hier ben je van harte welkom om in een van onze bijzondere zalen met uitzicht op het water van het Eemmeer te komen vergaderen. Ons adres ligt aan de prachtige oevers van het Eemmeer en maakt deel uit van Center Parcs De Eemhof, een Mediterraans geïnspireerde jachthaven in Zeewolde. Hier geniet jij en je gezelschap van de charme van een Frans havenstadje aan het schitterende Eemmeer.

Onze zalen zijn ruim opgezet, waarbij de kleinste vergaderzalen ruimte bieden tot 12 personen en onze grootste vergaderruimte geschikt is voor meer dan 150 personen. Van meerdaags mini-congres tot avondvergadering met aansluitend diner, bij Zuiderzoet is het allemaal mogelijk. Vele organisaties uit Flevoland zijn je inmiddels voorgegaan.

MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES IN DE PROVINCIE FLEVOLAND

Bij Zuiderzoet faciliteren we regelmatig vergaderingen voor organisaties uit Flevoland, en daarbuiten. Onze vergaderzalen zijn naar wens te voorzien van audiovisuele middelen die tijdens de vergadering gebruikt kunnen worden en onze brigade kan jullie van professionele catering voorzien. De vergaderruimtes kunnen bovendien naar wens ingericht worden. Door onze unieke ligging aan het water van het Eemmeer, profiteer je niet alleen van een adembenemend uitzicht, maar is het bovendien mogelijk om de vergadering te combineren met diverse activiteiten op en om het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadering en aansluitend even lekker en Eemmeer op gaan in een sloep? Bij Zuiderzoet maken we het graag mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN:

Onbezorgd vergaderen bij Brasserie Zuiderzoet? Dan heb je de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Je kunt terecht voor een dagdeel, waarbij we jou en je gasten voorzien van onbeperkt van koffie, thee, water en wat lekkers. Tussen de middag van een uitgebreide lunch genieten kan ook, hier bieden we diverse mogelijkheden in. Na de vergadering genieten van een driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer, geen probleem. We horen graag wat je wensen zijn. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie vergadering te bespreken.Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in de mooie provincie Flevoland? Dan kun je om een reservering te plaatsen contact opnemen met Zuiderzoet middels het contactformulier op onze website, of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: