...

Vergaderlocatie Amersfoort

Uitstekende vergaderlocaties ten noorden van Amersfoort

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Amersfoort die meer biedt dan een standaard vergaderzaal? Bij Zuiderzoet ben je aan het juiste adres. Onze bijzondere vergaderzalen bieden een prachtig uitzicht op het Eemmeer. Gelegen bij Center Parcs De Eemhof, in de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde, waan je je in een Frans havenstadje. Onze vergaderzalen variëren van kleine ruimtes voor 12 personen tot onze grootste vergaderruimte voor meer dan 150 personen. Of het nu gaat om een meerdaags congres of een avondvergadering met diner, bij Zuiderzoet is alles mogelijk. Veel organisaties uit Amersfoort en omgeving gingen je al voor. 

VEELZIJDIGE VERGADERRUIMTES BIJ AMERSFOORT 

Zuiderzoet organiseert regelmatig vergaderingen voor bedrijven nabij Amersfoort. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen en ons team verzorgt professionele catering. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Dankzij onze ligging aan het Eemmeer kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht. Je kunt hier zelfs na afloop genieten van een vaartocht of een andere activiteit op en rond het meer. Zuiderzoet maakt alles mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Zowel een halve dag met onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen tot uitgebreide lunchopties en zelfs een driegangendiner met bijzonder mooi uitzicht op het Eemmeer is mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn; neem contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw vergadering. 

Zoek je een vergaderlocatie in de buurt van Amersfoort? Reserveer dan bij Zuiderzoet via ons contactformulier op de website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: