...

Vergaderlocatie Almere

Bijzondere vergaderplekken in de buurt van Almere

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Almere die meer biedt dan een traditionele vergaderzaal? Dan is Zuiderzoet zeker de goede keuze. Hier kun je vergaderen in unieke zalen met prachtig uitzicht op het Eemmeer. Gelegen bij Center Parcs De Eemhof, in de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde, voelt het als een Frans havenstadje. Onze vergaderzalen zijn ruim en lopen uiteen van intieme ruimtes voor 12 personen tot de grootste zaal voor meer dan 150 personen. Of het nu een meerdaags congres is of een avondvergadering met diner, bij Zuiderzoet is alles mogelijk. Veel organisaties uit Almere en omgeving gingen je al voor. 

MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES BIJ ALMERE 

Brasserie Zuiderzoet organiseert vaak vergaderingen voor bedrijven uit Almere. Onze zalen worden naar wens ingericht met audiovisuele middelen en onze catering ontneemt al uw zorgen. De unieke ligging aan het Eemmeer biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook de mogelijkheid om vergaderingen te combineren met activiteiten op en rond het water. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering met aansluitend een vaartocht. Zuiderzoet maakt het mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Kies bijvoorbeeld voor onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen of een uitgebreide lunch. Ook is als afsluiting een driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn; Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw vergadering. Zoek je een vergaderlocatie in de buurt van Almere? Reserveer dan bij Zuiderzoet via ons contactformulier op de website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: