...

Trouwlocatie Zeewolde

De mooiste trouwlocatie van Midden-Nederland ligt in Zeewolde!

Voor veel bruidsparen uit de omgeving is het een verrassing dat in het hart van Zeewolde er een sfeervolle en compleet uitgeruste trouwlocatie herbergt. Aan het Eemmeer Pal naast Center Parcs de Eemhof is het mogelijk om te trouwen. Door de unieke ligging van Zuiderzoet in Zeewolde, gepaard met jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften, hebben vele bruidsparen voor Zuiderzoet gekozen als dé locatie voor hun trouwfeest. Dankzij ons rijke aanbod zal jullie speciale dag compleet naar wens worden vormgegeven.

Bij Zuiderzoet, als erkende trouwlocatie, kunnen jullie elkaar volmondig het jawoord geven in een van onze sfeervolle zalen. De grootste zaal biedt capaciteit voor 200 van jullie dierbaren in een ruime setting. Maar als de voorkeur uitgaat naar een strand bruiloft, is het mogelijk om de ceremonie te voltrekken op ons privéstrand. Het professionele en ervaren team van Zuiderzoet zal er voor zorgen dat jullie en jullie gasten op de trouwdag niets zal ontbreken. 

TROUWEN OP HET STRAND IN Zeewolde

Trouwen op het strand in Zeewolde, Zuiderzoet, maakt het mogelijk, direct aan het prachtige water van het Eemmeer. Uitwijken naar een verre kustplaats is niet meer nodig, want Zuiderzoet is goed bereikbaar voor iedereen. Ons privé strand biedt de perfecte setting voor een unieke bruiloft, denk aan aankomst per bootje of een heerlijk diner in de openlucht. We denken graag met jullie mee hoe we de trouwerij op een bijzondere en onvergetelijke manier kunnen vormgeven.

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN Zeewolde

Met een uitstekende bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid, sfeervolle zalen, een ervaren team, en op een uniek gelegen locatie, is Zuiderzoet een geliefde keuze voor veel aanstaande bruidsparen in Zeewolde. Willen jullie weten of deze bijzondere plek beschikbaar is op de door jullie beoogde dag? Neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons op.Bovendien kunnen jullie onze gratis digitale trouwbrochure aanvragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk worden toegelicht. Ben je benieuwd naar onze trouwzaal en de rest van de locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de perfecte gelegenheid om de sfeer te proeven en te genieten van de voorpret die bij een aanstaande bruiloft hoort. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: