...

Trouwlocatie Soest

De mooiste trouwlocatie in de buurt van Soest!

Voor veel bruidsparen uit de omgeving is het een verrassing dat in de buurt van Soest er een sfeervolle en compleet uitgeruste trouwlocatie herbergt. Pal naast Center Parcs De Eemhof en aan het water van het Eemmeer, vind je Zuiderzoet in Zeewolde als droomlocatie voor jullie bruiloft. Deze unieke locatie is compleet met alle denkbare voorzieningen en heeft al vele harten veroverd. Dankzij onze jarenlange ervaring en unieke liggen zorgen we er samen voor dat jullie droomdag precies wordt zoals jullie die voor ogen hebben. Jullie trouwdag bij Zuiderzoet zal zijn verzorgd tot in de kleinste details

Jullie droomhuwelijk bij Zuiderzoet zal plaatsvinden in een van onze vele zalen. Wij zijn officieel erkend als trouwlocatie en bieden dan ook de ruimte aan 200 feestende gasten, maar zouden jullie liever trouwen met de voeten in het zand? Dat kan ook! Ons privé strand aan het Eemmeer biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ceremonie. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken op deze bijzondere dag.

TROUWEN OP HET STRAND IN DE BUURT VAN SOEST

Het best bewaarde geheim van de regio: trouwen op het privéstrand, direct aan het Eemmeer! Geen lange rit naar een verre kustplaats, maar een unieke strandbruiloft binnen Nederland. Zuiderzoet biedt een unieke ervaring, denk aan een spectaculair aankomst per bootje of een romantisch diner in de buitenlucht. Wij denken graag met jullie mee over hoe we jullie bruiloft nog specialer kunnen maken.

.

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN DE REGIO SOEST

Zuiderzoet biedt een uitstekende bereikbaarheid, met voldoende, gratis parkeergelegenheid. Daarnaast bieden wij sfeervolle zalen en een ervaren team. Deze combinatie maakt Zuiderzoet een geliefde trouw in de regio Soest en zelfs ver daarbuiten. Willen jullie weten of wij beschikbaarheid hebben op de door jullie beoogde dag? Neem vrijblijvend contact met ons op.Jullie kunnen ook onze gratis digitale trouwbrochure aan vragen voor een overzicht van alle mogelijkheden. Benieuwd geworden naar onze trouwzaal en de rest van de locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs om de unieke sfeer van Zuiderzoet te ervaren. Dit is de beste manier om de sfeer te proeven en om alvast te genieten van de voorpret die bij jullie aanstaande huwelijk hoort. Voor vragen en afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 036-5229172. Zuiderzoet is waar jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: