...

Trouwlocatie Midden Nederland

Ontdek de mooiste trouwlocatie van Midden-Nederland in Zeewolde!

Voor veel bruidsparen uit de omgeving is het een aangename verrassing: een betoverende en compleet uitgeruste trouwlocatie in Midden-Nederland. Zuiderzoet, gelegen naast Center Parcs de Eemhof en aan de oevers van het Eemmeer, biedt alles voor een onvergetelijke trouwdag.Meet de prachtige ligging en jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften, zijn al vele bruidsparen voor Zuiderzoet gekozen als hun trouwlocatie. Onze uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat jullie mooiste dag precies verloopt zoals jullie dat wensen.

Jullie perfecte en officiële bruiloft bij Zuiderzoet. Het is mogelijk elkaar het jawoord te geven in een van onze sfeervolle zalen. Onze grootste zaal heeft een capaciteit van 200 gasten in feestopstelling. Willen jullie liever trouwen met je voeten in het zand? Dat kan op ons privé strand. Ons professionele en ervaren team zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten niets ontbreken op deze bijzondere dag.

TROUWEN OP HET STRAND IN DE BUURT VAN MIDDEN-NEDERLAND

Wisten jullie al dat je bij Zuiderzoet kunt trouwen op een privé strand aan het Eemmeer? Ver reizen naar een vaak slecht bereikbare kustplaats is niet meer nodig. Ons privé strand biedt een unieke setting voor jullie ceremonie, met mogelijkheden zoals aankomen in een bootje of een romantisch diner in de buitenlucht. Wij denken graag met jullie mee hoe we jullie bruiloft uniek en persoonlijk maken.

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN DE REGIO MIDDEN-NEDERLAND

Zuiderzoet biedt uitstekende bereikbaarheid, voldoende gratis parkeerplaatsen, sfeervolle zalen en een ervaren team. Dit maakt ons een geliefde trouwlocatie in Midden-Nederland. Willen jullie weten of wij beschikbaar zijn op de door jullie gewenste trouwdatum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Daarnaast is het ook mogelijk om onze gratis trouwbrochure aan te vragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk staan beschreven. Ben je benieuwd naar onze trouwzaal en de rest van de locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de beste manier om sfeer te proeven en om alvast te genieten van de voorpret die bij het plannen van jullie aanstaande huwelijk hoort. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 036-5229172. Zuiderzoet is waar jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: