...

Trouwlocatie Hilversum

Ontdek de mooiste trouwlocatie in de buurt van Hilversum!

Veel bruidsparen uit de omgeving zijn aangenaam verrast door de sfeervolle en compleet uitgeruste trouwlocatie in de buurt van Hilversum. Gelegen naast Center Parcs de Eemhof en aan het water van het Eemmeer,biedt Zuiderzoet in Zeewolde een unieke trouw ervaring. Dankzij onze unieke ligging en jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften, hebben al vele bruidsparen voor Zuiderzoet gekozen als hun trouwlocatie. Dankzij het uitgebreide aanbod aan faciliteiten kunnen wij ervoor zorgen dat jullie mooiste dag precies naar wens verloopt.

Als officiële trouwlocatie biedt Zuiderzoet veel mogelijkheden voor de trouwdag. Onze grootste zaal biedt plaats aan maar liefst 200 gasten in een feestopstelling. Daarnaast kunnen jullie ook met de voeten in het zand trouwen op ons privé strand. Ons professionele en ervaren team zorgt ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken op jullie trouwdag

TROUWEN OP HET STRAND IN DE BUURT VAN HILVERSUM

Het is een goed bewaard geheim, maar bij Zuiderzoet kunnen jullie trouwen, op het strand, direct aan het water van het Eemmeer. Jullie hoeven dus niet uit te wijken naar een verre kustplaats die vaak minder goed bereikbaar is. Ons privé strand biedt een unieke beleving, zoals aankomst in een bootje of een diner in de buitenlucht. We denken graag met jullie mee over hoe we jullie bruiloft op een unieke manier vorm kunnen geven.

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN DE REGIO HILVERSUM

Zuiderzoet biedt uitstekende bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid, sfeervolle zaken, een unieke locatie en een ervaren team. Dit maakt ons een gewilde trouwlocatie in de regio Hilversum en zelfs ver daarbuiten. Willen jullie weten of wij beschikbaar zijn op jullie gewenste datum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Vraag ook onze digitale trouwbrochure aan voor een overzicht van alle mogelijkheden. Benieuwd naar onze trouwzaal en de rest van de locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs Proef de sfeer terwijl jullie genieten van de voorpret van jullie aanstaande huwelijk. Telefonisch zijn wij bereikbaar maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: