...

Trouwlocatie Flevoland

De mooiste trouwlocatie van Midden-Nederland ligt in Zeewolde!

Voor veel, toekomstige bruidsparen uit de omgeving komt het als een verrassing dat er vlakbij Flevoland een charmante en compleet uitgeruste trouwlocatie te vinden is. Gelegen naast Center Parcs de Eemhof en aan de oever van het Eemmeer, biedt Zuiderzoet in Zeewolde de mogelijkheid om te trouwen op deze prachtige plek. Onze bijzondere ligging en de professionele ervaring van vele bruiloften hebben al honderden paren doen besluiten om Zuiderzoet te kiezen als hun trouwbestemming. De mooiste dag van jullie leven zal tot de puntjes verzorgd zijn door ons uitgebreide aanbod.

Als officiële trouwlocatie biedt Zuiderzoet de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven in een van onze aangename zalen. Onze grootste zaal geeft plaats aan maar liefst 200 van jullie geliefde bruiloftsgasten in een feestelijke opstelling. Ook is het mogelijk om te trouwen met de voeten in het zand op ons privé strand. Op deze speciale dag zal het professionele en ervaren team van Zuiderzoet ervoor zorgen dat jullie en jullie gasten niks tekortkomen.

TROUWEN OP HET STRAND IN DE BUURT VAN Flevoland

Het is een onbekende schat, maar bij Zuiderzoet kun je trouwen op het strand, direct aan het water van het Eemmeer. Jullie hoeven dus niet af te reizen naar een verre kustplaats die minder goed te bereiken is. Ons privéstrand biedt een onvergetelijke bruiloft, waarbij aankomen in een bootje of een diner in de buitenlucht verwezenlijkt kunnen worden. We denken graag met jullie mee hoe we jullie bruiloft op een unieke manier vorm kunnen geven,

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN DE REGIO Flevoland

Met een uitstekende bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, gezellige zalen op een uniek gelegen plek is Zuiderzoet een populaire trouwlocatie in de regio Flevoland en ver daarbuiten. Ons ervaren team zorgt dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet zullen gaan. Willen jullie weten of we beschikbaar zijn op jullie gewenste datum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Daarnaast kunnen jullie onze gratis digitale trouwbrochure aanvragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk worden toegevoegd. Nieuwsgierig naar onze trouwzaal en de rest van de mogelijkheden? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de perfecte manier om de sfeer te proeven en om alvast te genieten van de voorpret die bij het aanstaande huwelijk hoort. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: