...

Trouwlocatie Almere

De mooiste trouwlocatie in de buurt van Almere!

Voor veel bruidsparen uit de omgeving is het een aangename verrassing dat in er vlakbij Almere een sfeervolle en compleet uitgeruste trouwlocatie te vinden is. Bij Zuiderzoet in Zeewolde, direct naast Center Parcs de Eemhof en aan het water van het Eemmeer, kunnen jullie je droombruiloft realiseren. Onze unieke ligging en jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften, hebben ervoor gezorgd dat vele bruidsparen voorheen Zuiderzoet hebben gekozen als hun droom-trouwlocatie. Dankzij onze uitgebreide faciliteiten zorgen wij ervoor dat de mooiste dag van jullie leven tot in de puntjes verzorgd wordt.

Bij Zuiderzoet, officieel erkend als trouwlocatie, kunnen jullie elkaar het jawoord geven in een van onze gezellige zalen. Onze grootste zaal biedt ruimte aan maar liefst 200 van jullie naasten in een gezellige feestopstelling. Daarnaast kunnen jullie ook trouwen met de voeten in het zand op ons privéstrand. Het professionele en ervaren personeel van Zuiderzoet zorgt ervoor dat jullie en jullie geliefden niks ontbreken op jullie trouwdag.

TROUWEN OP HET STRAND IN DE BUURT VAN ALMERE

Het is een verborgen parel: bij Zuiderzoet kun je elkaar het jawoord geven op het strand, direct aan het schitterende water van het Eemmeer. De noodzaak om naar een verre kustplaats te reizen, die vaak minder gemakkelijk te bereiken valt, is er niet, want ons privé-strand biedt een unieke en idyllische trouwlocatie. Tot de mogelijkheden behoren aankomen in een bootje of dineren in de buitenlucht. Wij staan klaar om met jullie mee te denken en jullie bruiloft op een bijzondere en persoonlijke manier vorm te geven.

DE PERFECTE TROUWLOCATIE IN DE REGIO FLEVOLAND

Zuiderzoet biedt een unieke locatie met uitstekende bereikbaarheid, volop gratis parkeergelegenheid, sfeervolle zalen en een ervaren team, waardoor het een geliefde plek in de regio Flevoland en daarbuiten is om te trouwen. Wil je weten of jouw gewenste datum nog beschikbaar is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Daarnaast kun je onze gratis digitale trouwbrochure aanvragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk staan beschreven. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze trouwzaal en de rest van de locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de beste manier om de sfeer te proeven en om alvast te genieten van de voorpret van jullie aanstaande huwelijk. Voor telefonisch contact zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: