...

Officiële Trouwlocatie

De mooiste trouwlocatie van Midden-Nederland ligt in Zeewolde!

Veel bruidsparen uit de omgeving zijn aangenaam verrast wanneer ze ontdekken dat er in Zeewolde een officiële trouwlocatie gevestigd is. Deze sfeervolle en compleet uitgeruste trouwlocatie is Zuiderzoet. Gelegen naast Center Parcs De Eemhof en aan het water van het Eemmeer, biedt Zuiderzoet een unieke setting voor jullie grote dag. Onze bijzondere locatie en jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften hebben ervoor gezorgd dat al honderden bruidsparen Zuiderzoet hebben gekozen als hun trouwlocatie. Dankzij onze uitgebreide faciliteiten kunnen wij er samen met jullie voor zorgen dat de trouwdag van jullie leven compleet naar wens kan worden vormgegeven.

Als officiële trouwlocatie biedt Zuiderzoet jullie de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven in een van onze sfeervolle zalen. Onze grootste zaal biedt aan 200 van jullie geliefde gasten ruimte in een gezellige feestopstelling, maar als jullie voorkeur uitgaat naar trouwen met de voeten in het zand is dat ook mogelijk op ons privéstrand. Ons professionele en ervaren team zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten aan niets zullen ontbreken op deze bijzondere dag. Samen maken we van jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring, volledig naar wens vormgegeven.

OFFICIEEL TROUWEN OP HET STRAND 

Wist je dat je bij Zuiderzoet officieel kunt trouwen op een prachtig strand, direct aan het water van het Eemmeer? Deze locatie betekent dat je niet hoeft uit te wijken naar een verre kustplaats, vaak slecht bereikbaar. Ons privé strand biedt een unieke setting voor jullie speciale dag, compleet met mogelijkheden zoals aankomst in een bootje of een diner in de buitenlucht. We denken graag met jullie mee over hoe we jullie bruiloft op een unieke en onvergetelijke manier vorm kunnen geven.

DE PERFECTE OFFICIËLE TROUWLOCATIE 

Zuiderzoet biedt een officiële trouwlocatie met uitstekende bereikbaarheid, volop gratis parkeergelegenheid, sfeervolle zalen en een ervaren team. Dit alles maakt Zuiderzoet in Zeewolde een geliefde plek voor bruidsparen. Wil je weten of jouw gewenste datum beschikbaar is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Daarnaast kun je onze gratis digitale trouwbrochure aanvragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk weergegeven staan. Benieuwd geworden naar onze trouwzaal en de rest van de locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de beste manier om kennis te maken met deze officiële trouwlocatie en te kunnen genieten van de voorpret die bij het aanstaande huwelijksfeest hoort. Voor telefonisch contact zijn wij op 036-5229172. bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: