...

Ideale Vergaderlocatie

De ideale vergaderlocatie, centraal gelegen in Nederland

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie die meer biedt dan een standaard vergaderzaal? Dan is Zuiderzoet de ideale locatie! Onze vergaderzalen bieden een prachtig uitzicht op het Eemmeer. Gelegen bij Center Parcs De Eemhof, in de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde, waan je je in een Frans havenstadje. Onze vergaderzalen variëren van kleine ruimtes voor 12 personen tot onze grootste vergaderruimte voor meer dan 150 personen. Of het nu een meerdaags congres is of een avondvergadering met diner, Zuiderzoet kan alles regelen. Vele organisaties en bedrijven gingen je al voor. 

MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTES OP DE IDEALE VERGADERLOCATIE

Zuiderzoet organiseert regelmatig vergaderingen voor bedrijven en andere overleggen. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen en ons team verzorgt professionele catering. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht. Dankzij onze ligging aan het Eemmeer kun je niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook vergaderingen combineren met activiteiten op en rond het water. Wat dacht je van een vergadering met aansluitend een vaartocht? Zuiderzoet maakt het mogelijk!

VERGADERARRANGEMENTEN: 

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Voorbeelden zijn een halve dag met onbeperkt koffie, thee, water en lekkernijen, uitgebreide lunchopties en zelfs een driegangendiner met prachtig uitzicht op het Eemmeer is mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn; neem contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw vergadering. Ben je op zoek naar de ideale vergaderlocatie die ook nog eens gelegen is in het midden van het land? Reserveer dan bij Zuiderzoet via ons contactformulier op de website of bel ons op: 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: