...

Bedrijfsuitje Utrecht

Fantastisch bedrijfsuitje in de regio Utrecht

Ontdek de allerbeste bedrijfsuitjes in de buurt van Utrecht bij Zuiderzoet, gelegen aan het prachtige Eemmeer en deel van Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Op onze bijzondere locatie bieden wij unieke groepsactiviteiten die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Dus, jullie zijn het hele jaar door bij ons welkom! Kies uit teambuilding activiteiten om het groepsgevoel te versterken of geniet van een activiteit met een hoog fun-factor, alles kan!

ZOMERACTIVITEITEN IN UTRECHT

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk om buitenactiviteiten te ondernemen. Ga lekker met heel het team het water op. Bij onze locatie aan het Eemmeer kun je watersporten uitproberen! Naast diverse wateractiviteiten bieden we ook verschillende actieve buitenactiviteiten aan. Ga samen de klim aan in de hoogte tussen de bomen, neem deel aan de Adventure Challenge in teams rondom De Eemhof of speel een potje midgetgolf. Dit en nog veel meer is mogelijk. Met alle wensen voor jullie bedrijfsuitje kun je altijd contact met ons opnemen.

INDOOR BEDRIJFSUITJES IN UTRECHT

Als het rotweer is of als het buiten koud is, hoef je niet thuis te zitten niksen. Er zijn zoveel toffe indoor activiteiten om uit te kiezen! Wat dacht je van een knotsgekke pubquiz waar teams elkaar uitdagen terwijl ze genieten van lekkere hapjes en drankjes? Of ga voor een adrenalinekick in een escape room, bowlen tot je erbij neervalt, of knallen tijdens een potje lasergamen. En als je echt iets unieks wilt, regelen wij het voor je dankzij ons uitgebreide netwerk. En feestdagen? Die vier je toch gewoon bij ons! Bij Zuiderzoet maken we Kerst vieren met je team extra gezellig. Lekker borrelen, smullen van een heerlijk diner en de avond knallend afsluiten met een geweldig feest.

ZELF EEN BEDRIJFSUITJE IN UTRECHT SAMENSTELLEN

Elk bedrijfsuitje kan volledig op maat worden samengesteld. Naast het kiezen van een of meerdere activiteiten, kun je de dag afsluiten met een heerlijk diner of een spetterend feest in een van onze feestzalen. Op onze website vind je meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden, maar voor specifieke vragen of wensen kun je altijd persoonlijk contact met ons opnemen! Het team van Zuiderzoet zet zich in om van jullie personeelsuitje een onvergetelijke ervaring te maken. Wij zorgen ervoor dat het uitje precies past bij jullie wensen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: