...

Bedrijfsuitje Hilversum

Fantastisch bedrijfsuitje in de regio Hilversum

Ontdek de allerbeste bedrijfsuitjes in de buurt van het mooie Hilversum bij Zuiderzoet, gelegen aan het prachtige Eemmeer en deel van Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Op kleine afstand van Hilversum vindt je onze locatie.Op onze bijzondere locatie bieden wij unieke groepsactiviteiten die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Dus, jullie zijn het hele jaar door bij ons welkom! Kies uit teambuilding activiteiten om het groepsgevoel te versterken of geniet van een activiteit met een hoog fun-factor, alles kan!

ZOMERACTIVITEITEN IN HILVERSUM

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk om buitenactiviteiten te ondernemen. Ga lekker met heel het team het water op. Bij onze locatie aan het Eemmeer kun je watersporten uitproberen! Naast diverse wateractiviteiten bieden we ook verschillende actieve buitenactiviteiten aan. Ga samen de klim aan in de hoogte tussen de bomen, neem deel aan de Adventure Challenge in teams rondom De Eemhof of speel een potje midgetgolf. Dit en nog veel meer is mogelijk. Met alle wensen voor jullie bedrijfsuitje kun je altijd contact met ons opnemen.

IN HILVERSUM INDOOR BEDRIJFSUITJES

Als het weer tegenzit of de temperaturen dalen, hoef je niet thuis te blijven zitten. Tal van spannende indoor activiteiten zijn er om uit te kiezen! Wat dacht je van een bruisende pubquiz waar teams elkaar uitdagen onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes? Of kies voor een adrenalinekick in een escape room, ga bowlen tot je erbij neervalt, of beleef een opwindend potje lasergamen. En voor wie echt iets unieks wil, regelen wij het dankzij ons uitgebreide netwerk. En waarom zou je feestdagen niet bij ons vieren? Bij Zuiderzoet maken we Kerst vieren met je team extra gezellig. Geniet van heerlijke borrels, een smakelijk diner en sluit de avond af met een spetterend feest.

ZELF SAMENSTELLEN EEN BEDRIJFSUITJE IN HILVERSUM
We bieden de mogelijkheid om elk bedrijfsuitje volledig op maat samen te stellen. Naast het kiezen van een of meerdere activiteiten, kun je de dag afsluiten met een voortreffelijk diner of een spetterend feest in een van onze feestzalen. Op onze website vind je meer informatie over alle activiteiten en opties, maar voor specifieke vragen of wensen kun je altijd direct contact met ons opnemen! Het team van Zuiderzoet staat klaar om van jullie personeelsuitje een onvergetelijke ervaring te maken. We zorgen ervoor dat het uitje perfect aansluit bij jullie behoeften. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: