...

Bedrijfsuitje Harderwijk

Perfect bedrijfsuitje in omgeving Harderwijk

Ontdek bij Zuiderzoet, gevestigd aan het prachtige Eemmeer en onderdeel van Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, de leukste bedrijfsuitjes in de regio Harderwijk. Dankzij onze unieke ligging bieden wij originele groepsactiviteiten die zowel binnen als buiten kunnen worden uitgevoerd. Dus, bij ons ben je het hele jaar door welkom! Kies uit teambuilding activiteiten die het teamverband versterken of ga voor een activiteit met een hoge funfactor!

ZOMERSE ACTIVITEITEN HARDERWIJK

Tijdens de zomerdagen is het natuurlijk het leukste om te kiezen voor een activiteit in de buitenlucht. Neem je  team mee achter het bureau vandaan en ga het water op. Op onze locatie, gelegen aan het Eemmeer, kun je watersporten beoefenen! Naast de verschillende activiteiten die op het water worden uitgevoerd, bieden we meerdere actieve buitenactiviteiten. Samen de high adventure trotseren in de bomen, op Adventure Challange in teams over De Eemhof of samen een potje mini golfen? Dit kan allemaal en nog veel meer. Er zijn genoeg ideeën voor jullie personeelsuitje! Neem voor meer suggesties zeker contact met ons op. 

INDOOR BEDRIJFSUITJE HARDERWIJK

Bij slecht weer of tijdens de koude maanden heb je de keuze uit diverse indoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een te gekke Pubquiz waarbij de teams onder het genot van een hapje en een drankje tegen elkaar strijden. Maar ook een Escape room, bowlen of laserbattle is mogelijk. Liever iets totaal anders? Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we diverse activiteiten aanbieden. Natuurlijk kun je rondom de feestdagen ook bij ons terecht. Vier Kerst met jouw team bij Zuiderzoet. Gezellig samen borrelen, aansluitend een mooi diner en afsluiten met een spetterende feestavond.

BEDRIJFSUITJE HARDERWIJK ZELF SAMENSTELLEN

Ieder bedrijfsuitje kan geheel naar wens worden samengesteld. Naast het kiezen van een (of meerdere) activiteit(en), kun je de dag afsluiten met een heerlijk diner of een spetterend feest in een van onze feestzalen. Op onze website vind je meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden, maar voor specifieke vragen of wensen kun je uiteraard ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen! Het team van Zuiderzoet doet er alles aan er een onvergetelijk personeelsuitje van te maken. We vullen het uitje geheel naar wens voor jullie in. Contact opnemen kan via het contactformulier of via het telefoonnummer 036-5229172.

Kom je binnenkort bij ons langs?

Of stel je vraag via onderstaand formulier: